Blødgøringsanlæg for kalkfrit vand​

Ønsker du at have lækkert, blødt og kalkfrit vand i din bolig? Så har vi løsningen til dig. Du kan nemlig løse alle kalkproblemer med et blødgøringsanlæg, og her hos Gjersing VVS tilbyder vi et udvalg af de praktiske anlæg.

Med et blødgøringsanlæg undgår du, at kalken i dit vand når frem til vaskemaskinen, vandhanen, elkedlen, kaffemaskinen, bruseren osv. Får du monteret et blødgøringsanlæg i din bolig, er det vandet i hele boligen, som er dækket ind. Der er således mange fordele ved et blødgøringsanlæg, og en af dem er, at rengøringen bliver meget nemmere, da du vil være fri for kalkpletter på fliser, blandingsbatterier, håndvaske m.v.

Du vil desuden opleve, at du uden kalk i vandet vil få blødere sengetøj, håndklæder og tøj – og det endda uden brug af skyllemiddel! Sidst, men ikke mindst, forlænger du din kaffemaskine, vaskemaskine og elkedels levetid – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og læs mere om vores blødgøringsanlæg samt montering af disse eller ring til os for et godt tilbud.

Indhent GRATIS tilbud

Beskriv og send din opgave og vi vender tilbage til dig med et GRATIS tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

star  star  star  star  star

Find flere anmeldelser på Google og Facebook​

Følg Gjersing VVS på Facebook

Se de seneste billeder af vores arbejde.

Gjersing VVS ApS

Odensevej 18 G, 5260 Odense S

CVR: 30715160

Telefon: 40 36 14 98

E-mail: info@gjersingvvs.dk 

Håndværkets Ankenævn

Islands Brygge 26
2300 København S
Tlf. 70 20 25 37 

www.hvanke.dk

☆☆☆☆​

Vurderet 4/5 stjerner

Baseret på over 3 henvendelser fra Google