Blødgøringsanlæg for kalkfrit vand​

Ønsker du at have lækkert, blødt og kalkfrit vand i din bolig? Så har vi løsningen til dig. Du kan nemlig løse alle kalkproblemer med et blødgøringsanlæg, og her hos Gjersing VVS tilbyder vi et udvalg af de praktiske anlæg.

Med et blødgøringsanlæg undgår du, at kalken i dit vand når frem til vaskemaskinen, vandhanen, elkedlen, kaffemaskinen, bruseren osv. Får du monteret et blødgøringsanlæg i din bolig, er det vandet i hele boligen, som er dækket ind. Der er således mange fordele ved et blødgøringsanlæg, og en af dem er, at rengøringen bliver meget nemmere, da du vil være fri for kalkpletter på fliser, blandingsbatterier, håndvaske m.v.

Fordelene ved blødt vand

Du vil desuden opleve, at du uden kalk i vandet vil få blødere sengetøj, håndklæder og tøj – og det endda uden brug af skyllemiddel! Sidst, men ikke mindst, forlænger du din kaffemaskine, vaskemaskine og elkedels levetid – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og læs mere om vores blødgøringsanlæg samt montering af disse eller ring til os for et godt tilbud.

Vi bruger kun de bedste produkter

​Vi installerer udelukkende kvalitetsprodukter, så du altid får den bedste løsning - til den bedste pris. Når du får installeret blødgøringsanlæg af en montør fra Gjersing VVS, er det produkter fra BWT eller NoCalc - du kan se alle fordelene ved deres anlæg på deres hjemmeside, men vi vil gerne fremhæve nogle udvalgte punkter:

  • De kan fås i flere forskellige størrelse, alt efter hvad dit behov er
  • De er alle godkendt til drikkevand
  • Anlæggene fås med tilfredshedsgaranti
  • Det er miljøvenligt - og du sparer penge på rengøringsmidler
  • Du forlænger levetiden på dine VVS-installationer

star  star  star  star  star

Find flere anmeldelser på Google og Facebook​

Besøg vores Facebook-side her

Gjersing VVS ApS

Odensevej 18 G, 5260 Odense S

CVR: 30715160

Telefon: 40 36 14 98

E-mail: info@gjersingvvs.dk 

Håndværkets Ankenævn

Islands Brygge 26
2300 København S
Tlf. 70 20 25 37 

www.hvanke.dk