Spar på varmeregningen med et jordvarmeanlæg

Vi monterer og installerer anlægget for dig

De stigende priser på at holde hjemmet varmt kan mærkes overalt i landet, og derfor bliver det også mere og mere populært med alternative energikilder – der samtidigt er bæredygtige og skåner miljøet for unødvendige CO2-udledning. Et af disse alternativer er et jordvarmeanlæg, og ved Gjersing VVS ApS finder du en autoriseret VVS’er, som monterer og installerer jordvarmeanlæg professionelt.

Kunne du tænke dig at spare på varmeregningen og bidrage til den grønne omstilling i enten dit private hjem eller din virksomhedsbygning, så kan vi hjælpe dig. Vi har base i Odense S og har blandt andet installeret jordvarmeanlæg for kunder i Højby, Odense og Bellinge.

Hvordan virker et jordvarmeanlæg?

Når solen skinner på jorden, lagres store dele af den energi, solen udleder, nede i jorden. Via et kredsløb med slanger kan jordvarmeanlægget fange denne energi, og sende den videre – eksempelvis ved hjælp af en varmepumpe – så varmen kan komme ind i dit hjem. Jordvarme er således en miljøvenlig og billig energiform, da den benytter minimalt energi og bruger naturlig energi fra solen til at opvarme dit hjem.

Vi tilbyder både montering og installation af jordvarmeanlæg, og vi monterer også varmepumper, så du får en komplet løsning, der virker med det samme.

Kontakt os for et tilbud på et grønnere energiregnskab

Vil du høre mere om, de besparelser du kan forvente med et jordvarmeanlæg, eller vil du have en pris på at få installeret at anlæg hjemme ved dig, så skal du bare ringe eller skrive til os. Med vores erfaring og ekspertise inden for branchen kan du trygt stole på, at vi finder den helt rigtige løsning til dig og dit hjem.

​Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen her på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. en fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes mening betyder alt

Herunder kan du se et udpluk af vores mange, fine anmeldelser fra tilfredse kunder.

stars_27_887_76

Alt blev lavet til vores store tilfredshed

"Vi skulle have lavet lidt af hvert, og vi fik lavet et godt tilbud super hurtigt med fair priser..."

- Zenia Terese Maria Liechtenstein

Dygtige medarbejdere

Godt og professionelt udført arbejde. Dygtige medarbejdere.

- Morten Vind Rasmussen

Stor tilfreds med udført opgave

"Stor tilfredshed med udført opgave samt den service der blev givet undervejs af Mikkel og hans medarbejdere."

- Henrik Berner