Professionel montering af Quooker

Vi sørger for en komplet installation af din nye vandhane

Ønsker du at forkæle dig selv med en moderne, elegant og ikke mindst praktisk vandhane, der kan give dig kogende vand på ingen tid? Hos Gjersing VVS ApS finder du en erfaren og autoriseret VVS-installatør, som har stor erfaring med montering af Quooker. 

Ønsker du at få monteret en Quooker i eller omkring Odense, Højby eller Bellinge, så kommer vi gerne ud og gør det for dig. Vi holder til i Odense S og kører rundt i hele området, hvor vi sikrer vores kunder, at deres Quooker monteres og installeres korrekt – så den er klar til at komme i brug og gøre hverdagen nemmere med det samme.

Opgradér dit køkken med montering af Quooker

Med montering af Quooker får du en luksuriøs opgradering af dit køkken, du hurtigt kommer til at finde uundværlig. Med kogende vand i hanen kan du nemt og hurtigt komme til at lave en kop kaffe, koge pasta til aftensmaden, rengøre sutter og meget, meget andet. Udover kogende vand kan de nye vandhaner fra Quooker også give dig nem og hurtig adgang til helt koldt og drikkeklart vand, mens de også findes med udtræksslanger og andet ekstraudstyr.

Uanset hvilken Quooker-model du vil have installeret derhjemme, så kan vi hjælpe dig med det. Med vores store erfaring med VVS-installationer i mange forskellige køkkener og hjem, hjælper vi dig også gerne med at finde den helt rette løsning til dig.

Klar til en Quooker? Kontakt os i dag!

Er du klar til at smide elkedellen ud og hyre os til montering af Quooker hjemme ved dig? Så ring eller skriv til os allerede i dag. Vores priser afhænger af den enkelte opgaver, men vi udformer dig gerne et skræddersyet tilbud, når du har fortalt os om dine ønsker og behov til en Quooker-vandhane.

​Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen her på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. en fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes mening betyder alt

Herunder kan du se et udpluk af vores mange, fine anmeldelser fra tilfredse kunder.

stars_27_887_76

Alt blev lavet til vores store tilfredshed

"Vi skulle have lavet lidt af hvert, og vi fik lavet et godt tilbud super hurtigt med fair priser..."

- Zenia Terese Maria Liechtenstein

Dygtige medarbejdere

Godt og professionelt udført arbejde. Dygtige medarbejdere.

- Morten Vind Rasmussen

Stor tilfreds med udført opgave

"Stor tilfredshed med udført opgave samt den service der blev givet undervejs af Mikkel og hans medarbejdere."

- Henrik Berner