Få udskiftet din varmtvandsbeholder
​og spar på det varme vand

Vi rådgiver dig om den rigtige løsning

Har du en gammel og slidt varmtvandsbeholder derhjemme, der trænger til at blive skiftet ud? Der er mange fordele ved at udskifte din gamle varmtvandsbeholder til en nyere mere moderne model, og ved Gjersing VVS ApS er vi klar til at rådgive dig frem til den rette løsning – og herefter stå for udskiftning og montering af den nye beholder.

Vi har stor erfaring med varmeløsninger for både private husejere og erhvervskunder i og omkring Odense, og vi har blandt andet hjulpet tilfredse kunder i Odense S, Bellinge og Højby. Leder du efter en kompetent VVS’er til at rådgive dig om varme og varmt vand her i området, så er du kommet til de helt rette.

Tag en bæredygtig og økonomisk beslutning med en ny varmtvandsbeholder

Ældre varmtvandsbeholdere mister over tid deres ydeevne, hvilket resulterer i at varmt vand kan gå tabt i forbindelse med lækager eller energispild. De nye moderne beholdere udnytter derimod bedre energien, hvilket betyder, at du kan spare på energiregnskabet og have en mere pålidelig løsning med en ny varmtvandsbeholder.

Hvis du hyrer os til at udskifte din varmtvandsbeholder, så tager vi naturligvis hånd om hele processen for dig. Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning, afmonterer din gamle beholder og monterer den nye, så den nemt og hurtigt kan få den i brug.

Kontakt os og få en pris

Vores priser på varmtvandsbeholdere med montering afhænger af den enkelte beholder, og hvor den skal installeres. Du er derfor meget velkommen til at ringe eller skrive til os og fortælle os om, hvordan vi skal hjælpe dig. Herefter kan vi nemlig komme med en god pris til dig, så vi kan komme i gang med projektet.

​Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen her på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. en fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes mening betyder alt

Herunder kan du se et udpluk af vores mange, fine anmeldelser fra tilfredse kunder.

stars_27_887_76

Alt blev lavet til vores store tilfredshed

"Vi skulle have lavet lidt af hvert, og vi fik lavet et godt tilbud super hurtigt med fair priser..."

- Zenia Terese Maria Liechtenstein

Dygtige medarbejdere

Godt og professionelt udført arbejde. Dygtige medarbejdere.

- Morten Vind Rasmussen

Stor tilfreds med udført opgave

"Stor tilfredshed med udført opgave samt den service der blev givet undervejs af Mikkel og hans medarbejdere."

- Henrik Berner