Montering af Vola armatur – klassisk dansk design

Bring smukke armaturer ind i dit køkken eller badeværelse

Arne Jacobsen står tydeligt som en af de største danske designere nogensinde, og med hans unikke evne til at skabe smukke, elegante og tidløse udtryk i hverdagsartikler, forstår vi godt hvorfor. Derfor tilbyder vi ved Gjersing VVS ApS også montering af Vola armatur – armaturer designet af Arne Jacobsen, som kan fås til både køkken og badeværelse. 

Ønsker du at tilføje noget smukt og luksuriøst til et badeværelse eller køkken i eller omkring Odense, herunder Bellinge og Højby, så kommer vi gerne hjem til dig og monterer et Vola armatur. Vores VVS-firma holder til i Odense S, hvorfra vi i årevis har leveret smukke løsninger til køkkener og badeværelser for utallige tilfredse og kvalitetsbevidste kunder.

Vola armatur til private hjem og virksomhedsbygninger

Med et stilrent og smukt Vola armatur bliver ethvert rum mere eksklusivt og moderne. Uanset om du ønsker at gøre dine venner grønne af misundelse over dit nye køkkenarmatur, eller du vil udtrykke seriøsitet med et designerarmatur på badeværelserne i din virksomhedsbygning, så løser vi opgaven for dig. Vi kan også både hjælpe dig, hvis du skal have monteret et enkelt armatur eller samtlige armaturer i en større bygning.

Forkæl dig selv med et Vola armatur, du aldrig bliver træt af at se på eller benytte dig af. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit hjem, og monterer det herefter hurtigt og kompetent, så det er klar til at komme i brug.

Få et tilbud på montering af et designerarmatur

Hvis du vil have en pris på at få monteret et Vola armatur hjemme ved dig, så skal du endelig bare kontakte os. Vi skræddersyer en pris på din opgave og går herefter hurtigt i gang med arbejdet, så du ikke skal vente længe på at få glæde af dit nye armatur.

​Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen her på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. en fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes mening betyder alt

Herunder kan du se et udpluk af vores mange, fine anmeldelser fra tilfredse kunder.

stars_27_887_76

Alt blev lavet til vores store tilfredshed

"Vi skulle have lavet lidt af hvert, og vi fik lavet et godt tilbud super hurtigt med fair priser..."

- Zenia Terese Maria Liechtenstein

Dygtige medarbejdere

Godt og professionelt udført arbejde. Dygtige medarbejdere.

- Morten Vind Rasmussen

Stor tilfreds med udført opgave

"Stor tilfredshed med udført opgave samt den service der blev givet undervejs af Mikkel og hans medarbejdere."

- Henrik Berner