Få et eksklusivt udtryk med facadebeklædning

Vi sikrer et smukt resultat af høj kvalitet

Drømmer du om at gøre dit hjem eller din erhvervsbygning mere eksklusiv og æstetisk tiltalende? Så kan vi ved Gjersing VVS ApS hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig facadebeklædning i zink og aluminium i et stort udvalg af farver og mønstre. Som autoriseret blikkenslager kan du trygt stole på, at vi leverer et kompetent og langtidsholdbart resultat, der lever op til dine forventninger.

Med udgangspunkt i Odense S kan vi hjælpe kunder med facadebeklædning i hele Odense samt i omkringliggende byer som Højby og Bellinge. Vi tager opgaver for både private husejere og erhvervskunder, og vi kan derfor tage hånd om både store og små beklædningsopgaver.​

Vælg selv det endelige udtryk

Facadebeklædning med zink eller aluminium giver dig en stor valgfrihed i forhold til, hvordan det endelige resultat ser ud. Du kan selv vælge imellem forskellige farver og mønstre, der kan give dit hjem eller dine kontorlokaler et helt særligt og personligt udtryk. Fælles for alle vores facadebeklædninger er dog, at de giver bygningen et stilrent og eksklusivt udseende.

Samtidig kan en ny facadebeklædning forhindre potentiel indtrængen af fugt i din bygning, og derved forlænge levetiden. En beklædning i zink eller aluminium er således også en smart investering, der øger værdien af dit hjem.​

Kontakt os for et tilbud på facadebeklædning

Ønsker du at give noget ekstra til din virksomhedsbygnings facade, eller vil du forny dit hjems udtryk? Så kontakt os i dag og få et tilbud på en ny facadebeklædning. Vi er altid klar til at tage kyndigt hånd om opgaven.

​Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen her på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. en fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes mening betyder alt

Herunder kan du se et udpluk af vores mange, fine anmeldelser fra tilfredse kunder.

stars_27_887_76

Alt blev lavet til vores store tilfredshed

"Vi skulle have lavet lidt af hvert, og vi fik lavet et godt tilbud super hurtigt med fair priser..."

- Zenia Terese Maria Liechtenstein

Dygtige medarbejdere

Godt og professionelt udført arbejde. Dygtige medarbejdere.

- Morten Vind Rasmussen

Stor tilfreds med udført opgave

"Stor tilfredshed med udført opgave samt den service der blev givet undervejs af Mikkel og hans medarbejdere."

- Henrik Berner