Skorstensinddækning med professionelle løsninger

Beskyt din skorsten – og dit hjem

Indtrængende vand kan være utroligt skadeligt for dit tag og resten af huset. Fugtproblemerne kan ofte stamme fra en lækage eller skade omkring skorstenen på dit tag, og der er derfor alt mulig god grund til at få monteret en skorstensinddækning. Her kan vi ved Gjersing VVS ApS hjælpe dig.

Vi leverer langtidsholdbare løsninger, der beskytter hjem mod fugtskader, i og omkring Odense, herunder i Højby, Bellinge og Odense S. Ønsker du en komplet løsning, der sikrer hele dit hjem, så kan vi også tilbyde vores blikkenslagerarbejde i forbindelse med facadebeklædning, inddækning af karnap eller kvist samt lægning af skifertag.​

Skorstensinddækning i zink, kobber og aluminium

Da alle huse er forskellige og har sit helt eget udtryk, sørger vi naturligvis for at finde en skorstensinddækning, der passer præcist til dit hjem. Vi kan lave en inddækning i zink, kobber og aluminium, og levere materialerne i flere forskellige nuancer, som du selv kan vælge imellem.

En skorstensinddækning er en fornuftig investering – selv hvis du endnu ikke oplever problemer med fugt eller vandskader omkring din skorsten. Hvis skaden først sker, er det nemlig for sent. Når vand trænger ind i tagkonstruktionen, opstår der hurtigt råd- og svampeangreb, der kan være svære og ikke mindst dyre at behandle. Med en flot og langtidsholdbar skorstensinddækning kan du således også opnå en økonomisk besparelse på sigt.

Ring til os og høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvad du kan få ud af at inddække din skorsten? Kontakt os allerede i dag, og lad os fortælle dig om skorstensinddækningens mange fordele. Vi udformer dig også gerne et godt tilbud på opgaven.

---

​Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen her på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. en fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes mening betyder alt

Herunder kan du se et udpluk af vores mange, fine anmeldelser fra tilfredse kunder.

stars_27_887_76

Alt blev lavet til vores store tilfredshed

"Vi skulle have lavet lidt af hvert, og vi fik lavet et godt tilbud super hurtigt med fair priser..."

- Zenia Terese Maria Liechtenstein

Dygtige medarbejdere

Godt og professionelt udført arbejde. Dygtige medarbejdere.

- Morten Vind Rasmussen

Stor tilfreds med udført opgave

"Stor tilfredshed med udført opgave samt den service der blev givet undervejs af Mikkel og hans medarbejdere."

- Henrik Berner