Gjersing VVS er blandt branchens dygtigste

Drømmer du om et lækkert og nyt badeværelse? Måske kunne det gamle badeværelse godt trænge til en kærlig hånd? Et nyt badeværelse eller en badeværelsesrenovering kan gøre underværker i hjemmet.

Et dejligt badeværelse kan bare gøre alting lidt behageligere. Gjersing VVS er blandt landets bedste VVS’ere, og vi kan lave et nyt badeværelse til dig i den skønneste kvalitet. Vi kan også lave renovering af badeværelse og forskønne det med eksempelvis ny bruseniché eller bordplade til vask. Vi klarer også mindre reparationer.

Vi har tidligere arbejdet for kunder i både Odense, Hjallese, Højby, Bellinge og omegn. Vi holder til på vores adresse i Odense S.

Derfor skal vi lave et nyt badeværelse til dig

Vi kan lave selv et lille badeværelse om et fortryllende rum, hvor der blevet kælet for detaljerne. Vi fokuserer på både funktion og æstetik og sørger altid for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og forestillinger, så du får et badeværelse, som falder i din smag. Vi sørger også for, at det nye bad passer ind i din indretning og dit hjems arkitektur.

Vi har mange års erfaring med totalentreprise af badeværelse, og vi er derfor eksperter i gode løsninger. Vi stiller høje krav til vores materialevalg, og vi vælger kun holdbart materiale til de områder, hvor vandpåvirkningen er størst.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Det er ingen hemmelighed, at et nyt badeværelse er et større projekt. Når du vælger Gjersing VVS til at lave nyt bad, kan vi garantere, at du får en konkurrencedygtig pris. Vi beregner vores billige priser ud fra omfanget af det enkelte projekt, men vi holder os altid i den lave ende. Hvis du vil høre mere, så kontakt os i dag. Vi har godt tilbud klar til dig!

Kundernes mening betyder alt

Herunder kan du se et udpluk af vores mange, fine anmeldelser fra tilfredse kunder.

stars_27_887_76

Alt blev lavet til vores store tilfredshed

"Vi skulle have lavet lidt af hvert, og vi fik lavet et godt tilbud super hurtigt med fair priser..."

- Zenia Terese Maria Liechtenstein

Dygtige medarbejdere

Godt og professionelt udført arbejde. Dygtige medarbejdere.

- Morten Vind Rasmussen

Stor tilfreds med udført opgave

"Stor tilfredshed med udført opgave samt den service der blev givet undervejs af Mikkel og hans medarbejdere."

- Henrik Berner