Vi hjælper med alle dele af processen, når du skal have gulvvarme

Der er intet som gulvvarme på en kold vinterdag. Det kan gøre en gevaldig forskel i hverdagen med gulvvarme på f. eks. badeværelse eller i bryggers. Hvis du mangler en autoriseret VVS’er til at lave installation af gulvvarme, så er du havnet det rette sted. Gjersing VVS er eksperter indenfor gulvvarmesystemer.

Vi laver installation af gulvvarme for både små boliger og store institutioner. Ingen opgave er for omfattende for os. Vi har mange års erfaring med gulvvarme installation, og vi har tidligere lavet gulvvarme hos kunder i både Odense, Hjallese, Højby og Bellinge. Vi har adresse i Odense S.

Derfor skal vi lave installation af gulvvarme for dig

Et gulvvarmesystem kan hverken ses eller høres. Det står ikke i vejen for rengøring eller oprydning, og så samler det ikke støv. Det eneste, som du bemærker, er den behagelige varme fra gulvet. Du får aldrig kolde fødder, og du kan holde varmen året rundt med gulvvarme.

Et gulvvarmesystem er let at regulere, og det kan endda udstyres med automatik, så det selv indstiller sin temperatur. Du kan også få installeret termostater, så du individuelt styrer temperaturen i forskellige rum.

Der er masser af muligheder, og vi hjælper dig gerne til at finde den perfekte løsning for dig. Når først installation og montering er ordnet, kan du bare nyde gulvvarmen. Hvis der skulle opstå uforventede problemer, tilbyder vi også service.

Lad os give dig en god pris

Vi kan give dig en god pris på installation af gulvvarme. Hos mange VVS’ere får du ikke en billig regning, men du kan stole på, at Gjersing VVS altid har skarpe priser på både installation og service. Kontakt os for mere information. Vi vil med glæde tage en uforpligtende snak med dig. Du kan både ringe til os eller skrive en e-mail. Så vender vi tilbage med et godt tilbud så hurtigt som muligt.

​Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen her på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. en fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes mening betyder alt

Herunder kan du se et udpluk af vores mange, fine anmeldelser fra tilfredse kunder.

stars_27_887_76

Alt blev lavet til vores store tilfredshed

"Vi skulle have lavet lidt af hvert, og vi fik lavet et godt tilbud super hurtigt med fair priser..."

- Zenia Terese Maria Liechtenstein

Dygtige medarbejdere

Godt og professionelt udført arbejde. Dygtige medarbejdere.

- Morten Vind Rasmussen

Stor tilfreds med udført opgave

"Stor tilfredshed med udført opgave samt den service der blev givet undervejs af Mikkel og hans medarbejdere."

- Henrik Berner