Service, rensning og opsætning af tagrender

Vi sørger for velfungerende tagrender

Kunne du tænke dig at få opsat nye og flotte tagrender derhjemme? Eller skal du have hjælp til professionel rensning af tagrender, der sikrer, at dine tagrender fungerer optimalt, så der ikke opstår vandskader i dit hjem eller din virksomhedsbygning? Så er vi ved Gjersing VVS ApS klar til at hjælpe dig med vores kompetente service.

Fra vores base i Odense S kører vi ud til kunder i omkringliggende byer som Højby og Bellinge samt til resten af Odense og hjælper med service, rensning og opsætning af tagrender. Vi ønsker altid at levere et tilfredsstillende resultat, og vi udfører derfor vores arbejde præcist, som du vil have det.

Vi rykker hurtigt ud til opgaven

Hvis du opdager en utæthed eller anden skade på dine tagrender, står vi klar til at rykke hurtigt ud og løse problemet for dig. Uanset om det kan løses med en rensning af tagrenden, om du skal have repareret et hul, eller vi bliver nødt til at udskifte hele tagrenden, så kan vores professionelle blikkenslagere klare det.

Vi står for service og opsætning af tagrender i mange forskellige materialer, herunder zink og kobber. Vores personale sørger hele tiden for at videreuddanne sig, og vi holder os derved opdaterede på de nyeste og smarteste løsninger, materialer og lignende. Det giver dig altid det bedste resultat.

Kontakt os for en pris på rensning eller opsætning af tagrender

Vil du have et tilbud på din opgave med service, rensning eller opsætning af tagrender? Så kan du enten ringe eller skrive til os og fortælle os om, hvad du har brug for hjælp til. Herefter udformer vi et uforpligtende tilbud, så vi kan komme godt i gang med arbejdet.

​Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen her på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. en fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes mening betyder alt

Herunder kan du se et udpluk af vores mange, fine anmeldelser fra tilfredse kunder.

stars_27_887_76

Alt blev lavet til vores store tilfredshed

"Vi skulle have lavet lidt af hvert, og vi fik lavet et godt tilbud super hurtigt med fair priser..."

- Zenia Terese Maria Liechtenstein

Dygtige medarbejdere

Godt og professionelt udført arbejde. Dygtige medarbejdere.

- Morten Vind Rasmussen

Stor tilfreds med udført opgave

"Stor tilfredshed med udført opgave samt den service der blev givet undervejs af Mikkel og hans medarbejdere."

- Henrik Berner