Skifertag med stilfulde resultater

Få det flotteste tag i kvarteret

Ønsker du at få lagt et flot skifertag, der giver dit hjem et smukt og stilfuldt udtryk? Hos Gjersing VVS ApS finder du din lokale blikkenslager, der tager hånd om alle slags opgaver med tag i skifer. Vi tilbyder vores erfarne håndværkere til tagarbejde for både private og erhvervskunder, og vi er derfor også klar til at hjælpe dig.

Som autoriseret blikkenslager leverer vi altid løsninger af høj kvalitet med udelukkende de bedste materialer. Vi holder til i Odense S, så hvis du er bosat et sted i Odense eller omkringliggende byer som Bellinge og Højby, så er vi klar til at forkæle dig med det flotteste tag i kvarteret.

Vælg mellem flere forskellige skifertag

Ved Gjersing VVS ApS tilbyder vi flere forskellige løsninger med skifertag. Vi lægger ofte nye tage i enten kunstskifer og imiteret skifer, men vores erfarne tagdækkere kan også løse opgaver med naturskifer, hvis du ønsker dette.

Vi lægger stor vægt på altid at udføre et kompetent arbejde med et smukt og langtidsholdbart resultat. Således kan dit nye tag både øge værdien af dit hjem, bidrage til dets samlede udseende og beskytte tagkonstruktionen mod fugtskader. Ønsker du at få inddækket din skorsten, karnap eller kvist i samme ombæring, kan vi også hjælpe dig med dette.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til vores arbejde med skifertag, eller vil du høre mere om vores priser på at lægge et nyt tag hjemme ved dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ønsker altid at tilbyde en imødekommende og personlig service, så du får en god og positiv oplevelse – fra det første opkald til den sidste tagsten er lagt.

​Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen her på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. en fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes mening betyder alt

Herunder kan du se et udpluk af vores mange, fine anmeldelser fra tilfredse kunder.

stars_27_887_76

Alt blev lavet til vores store tilfredshed

"Vi skulle have lavet lidt af hvert, og vi fik lavet et godt tilbud super hurtigt med fair priser..."

- Zenia Terese Maria Liechtenstein

Dygtige medarbejdere

Godt og professionelt udført arbejde. Dygtige medarbejdere.

- Morten Vind Rasmussen

Stor tilfreds med udført opgave

"Stor tilfredshed med udført opgave samt den service der blev givet undervejs af Mikkel og hans medarbejdere."

- Henrik Berner