Autoriseret VVS-installatør og blikkenslager​

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med dine vand- eller varmeinstallationer, så kan du med fordel kontakte os. Det kan for eksempel være, at toilettet eller vandhanen er begyndt at løbe, eller det kan være, at du drømmer om at få renoveret og moderniseret dit badeværelse. 

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med dine vand- eller varmeinstallationer, så kan du med fordel kontakte os. Det kan for eksempel være, at toilettet eller vandhanen er begyndt at løbe, eller det kan være, at du drømmer om at få renoveret og moderniseret dit badeværelse. Vi kan også hjælpe dig, hvis du har brug for at få lagt et nyt skifertag, eller hvis der skal monteres nye tagrender på huset.

Hos Gjersing VVS ApS i Odense S finder du både en autoriseret VVS-installatør og en autoriseret blikkenslager, og vi har mange års erfaring inden for både VVS-arbejde og blikarbejde. Vi kan løse alle opgaver inden for faget, og det gælder både store og små opgaver. Ingen opgaver er med andre ord hverken for store eller for små til, at vi kan løse dem.

Vi arbejder hovedsageligt for private og erhvervskunder, men vi har også offentlige institutioner og boligforeninger som kunder. Grundet vores beliggenhed i Odense udfører vi størstedelen af vores arbejde for kunder i lokalområdet, hvilket blandt andet dækker hele Odense, Højby, Bellinge og andre omkringliggende områder.

Om vores blik- og VVS-firma

Vi har i løbet af årene udført mange forskellige opgaver inden for VVS-arbejde og blikkenslagerarbejde for vores kunder, og vi har derfor også den nødvendige ekspertise til at kunne løse lige netop din opgave.

Vores store erfaring og høje faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den mest optimale løsning til dit behov, og det gælder uanset opgavens omfang. 

Vi sætter en stor ære i, at vi altid afleverer vores arbejde til den rette tid, til den aftalte pris og med kvaliteten i top.

​Alle vores medarbejdere deltager løbende i forskellige efteruddannelseskurser, hvilket sikrer, at vi altid kan tilbyde de bedste løsninger til vores kunder, og vi sørger dermed også for at holde os opdaterede omkring de nyeste teknikker inden for faget.

Vi er en autoriseret virksomhed inden for både blikarbejde og VVS-arbejde, og det kan altid betale sig at vælge at lade en autoriseret installatør udføre arbejdet. På den måde kan du nemlig være sikker på, at det bliver udført korrekt.​​

Hvad kan vores blikkenslager og VVS-installatør hjælpe dig med?

Som både blikkenslager og VVS-installatør har vi brede kompetencer, og vi kan løse mange typer opgaver. Vi kan bl.a. hjælpe dig med følgende arbejdsopgaver:​

​Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen her på siden og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. en fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kundernes mening betyder alt

Herunder kan du se et udpluk af vores mange, fine anmeldelser fra tilfredse kunder.

stars_27_887_76

Alt blev lavet til vores store tilfredshed

"Vi skulle have lavet lidt af hvert, og vi fik lavet et godt tilbud super hurtigt med fair priser..."

- Zenia Terese Maria Liechtenstein

Dygtige medarbejdere

Godt og professionelt udført arbejde. Dygtige medarbejdere.

- Morten Vind Rasmussen

Stor tilfreds med udført opgave

"Stor tilfredshed med udført opgave samt den service der blev givet undervejs af Mikkel og hans medarbejdere."

- Henrik Berner

Vi monterer også berøringsfrie armaturer

Gjersing VVS er netop blevet certificerede montører af berøringsfrie armaturer fra Vola. Vola har hygiejnen i højsædet og et bredt udvalg af berøringsfrie produkter, som vi installerer for private og erhvervskunder, der ønsker løsninger med højere hygiejnestandarder. ​

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores berøringsfrie løsninger.

Derudover er vi også forhandler af henholdsvis:


Vi har mange gode referencer

Vi har i løbet af årene udført arbejde for vores store kundekreds, som blandt andet dækker over private og erhvervskunder. Vi har blandt andet udført arbejde for Boligforeningen Kristiansdal, Boldklubben OKS og Ejendomsselskabet Strandgade. Du kan læse meget mere om vores referencer her.

Vi står klar med rådgivning og vejledning

Har du en konkret opgave, du har brug for rådgivning eller vejledning omkring, eller har du brug for vores ekspertise til at hjælpe i forbindelse med valg af materialer eller andet, så kan du med fordel tage os med på råd fra starten af. Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed, så vi sammen kan finde den bedste løsning til lige netop dine behov.

​Priser på vores arbejde

Vores priser på de forskellige arbejdsopgaver, som vores VVS-installatør eller blikkenslager udfører, afhænger af flere forskellige faktorer, og det er dermed ikke muligt at give en pris på din opgave, før vi kender til opgavens omfang og karakter.

De faktorer der påvirker prisen dækker blandt andet over, hvor omfattende din opgave er, hvor lang tid den kommer til at tage, og om du selv har indkøbt materialer, eller om vi skal sørge for at indkøbe dem. 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en konkret pris på lige netop din opgave. Når vi ved lidt mere om opgaven, sørger vi for at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt vores VVS-installatør eller blikkenslager og hør mere

Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop din konkrete opgave, så hører vi meget gerne fra dig. Det gælder naturligvis også, hvis du har brug for vores rådgivning i den indledende fase af dit projekt.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 36​ 14 98, men du kan også skrive til vores e-mail info@gjersingv​vs.dk eller benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Vi glæder os til at høre fra dig!​